国際理解発表大会2016

日時 11月6日(日)
主催 神奈川県高等学校国際教育研究協議会
入賞者
   21H 小林 涼乃  (最優秀賞 神奈川県知事賞 関東甲信越静地区大会出場)写真左
   21A 山田 楽々  (奨励賞 神奈川県高等学校国際教育研究協議会奨励賞)写真右

“Just Keep it Open”  Suzuno Kobayashi
Being alert to unfamiliar things is completely natural. But if you shut out everything you can’t understand, it leads to serious problems, like bullying and racism. Then what can we do to get along with people who think different from you? From my experience, I think we need to keep our minds open, and find what you have in common. We’re all human; why give up on understanding each other? Please, try to “keep your mind open”

"Great potentials of architecture"  Rara Yamada
I am always wondering how I would be able to help people gain true human happiness through architecture, which is my future dream. In my speech, I talked about how my own project of building a local community center, along with a new method of international cooperation in the field of architecture.

参加者
2016年11月06日